053 77 18 12


geluidsisolatie steenachtige

ACCORUB
ACCORUB

Accorub® is een akoestische mat, samengesteld uit een combinatie van schuimrubbergranulaat en polyurethaan. Door de specifieke opencellige schuimstructuur en gebonden granulaatstructuur levert dit product een zeer sterke prestatie op vlak van akoestische isolatie. De matten bestaan in verschillende diktes: van 10 tot 100mm.

ROCKWOOL 504
ROCKWOOL 504

Zwevende VloerPlaat 504 is geschikt voor thermische isolatie van in het werk gestorte betonvloeren en contactgeluidsisolatie van zwaar belaste zwevende steen- of houtachtige dekvloeren met een gebruiksbelasting tot 4 kPa (circa 400kg/m2)

ROCKWOOL 501
ROCKWOOL 501

Zwevende VloerPlaat 501 is geschikt voor contactgeluidsisolatie van zwevende steenachtige dekvloeren met een gebruiksbelasting tot 2 kPa (circa 200 kg/m2).

ROCKWOOL FLOORROCK HP
ROCKWOOL FLOORROCK HP

Floorrock HP is geschikt voor thermische, lucht- en contactgeluidisolatie van steenachtige zwevende vloeren met een gebruiksbelasting tot 10 kPa (circa 1.000 kg/m2).

ISOVER Sonefloor
ISOVER Sonefloor

Deze plaat werd speciaal ontwikkeld voor de akoestische isolatie van contactgeluiden op betonvloeren en maakt gebruik van het principe van de zwevende vloer.

Dow Ethafoam
Dow Ethafoam

Contactgeluidsisolatie op basis van polythyleenschuim